cazare in predeal km

Wiki Article



cazare predeal steluta
Acest loc este suitable pentru familii, cupluri sau pentru un grup de prieteni. Apartamentele sunt utilate complet și mobilate modern, terase confortabile cu vederi uimitoare asupra munților, iar piesele de decor foarte bine concepute. Cu garsoniere de lux, apartamente moderne cu 1, two și three dormitoare și saloane comune superbe, o curte în aer liber și un centru de Conditioning 24/seven, această comună aduce comoditate și un simț al comunității în by means ofța de lux.

It starts which has a booking The only real way to go away an evaluation is always to initial make a booking. Which is how we know our critiques originate from authentic guests which have stayed within the residence.

Căsuța din copac din Cluj, intitulată Forest Tree Residence, are o capacitate de 2 persoane și dispune de un dormitor cu un pat dublu și o baie.

* Rooms Left refers to the amount of rooms still left on Booking.com at the bottom level supplied. Other rooms could possibly be out there on other sites.

Locație suitableă pentru iubitorii sporturilor de iarnă, de natură, de aer curat și de drumeții montane

It starts off with a booking The only real way to go away a review is to first come up with a booking. That is how we know our testimonials come from serious attendees who may have stayed on the home.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Căsuța din copaci Garden Chalet dispune de un dormitor de 35 mp dotat cu pat cazare in predeal neptun dublu king measurement, o canapea extensibilă, baie proprie și o chicinetă cu toate dotările necesare.

Vila Smaranda is a recently renovated visitor dwelling in Predeal where by company can take advantage of of its backyard garden and bar. This guest home provides free non-public parking, a 24-hour entrance desk, and free of charge Wifi.

De reținut: este o casuță în copac, în mijlocul naturii și e potrivită exclusiv pentru cei treatment sunt adepții cazărilor rustice.

Cele two vile se afla in Sinaia, intre Taverna Sarbului si Casa Schiorilor, la cativa metrii distanta de telegondola. Va punem la dispoziție și instructor de schi la cazare predeal hotel belvedere prețuri avantajoase . Capacitatea de cazare este de six ...

Ferestrele treatment compun piramida iti ofera o priveliste unica si intimitatea de care sigur te vei bucura.

Casa Shiro este plasata in inima orasului regal Sinaia la cazare predeal hotel orizont doar 300m de Hotel International pe una dintre cele mai vechi strazi ale orasului cu cladiri din perioada interbelica avand o arhitectura deosebita. La cateva moment ...

Apartament foarte mare, linistit, la etajul 1al unei cladiri cu 6 apartamente, relativ aproape de centru, cca 10 min de cazare predeal piscina mers pe jos, gazda ne-a ajutat cu informatii privind restaurantele din zona Plasa de tantari la dormitor, presiune buna cazare august predeal la apa, televizor good mare in residing, bucatarie dotata cu strictul necesar

Report this wiki page